DesignXpress - visuele communicatie

Raamfolie

Met raamfolie kunnen ramen gedecoreerd worden en/of er voor zorgen dat er geen inkijk meer is. De meeste raamfolie schermt het zicht af, maar laat wel daglicht door. Vraag bij raamfolie ook naar onze aanbrengservice!

Zon- en warmtewerend

Zonwerende folie houdt ook zonnewarmte grotendeels tegen. Wordt het 's zomers bloedheet op kantoor, in de auto of in de woon- of slaapkamer, dan is dit de ideale oplossing om de temperatuur omlaag te brengen. Bovendien stopt zonwerende folie UV-straling voor een groot gedeelte. Hierdoor verkleurt het interieur minder snel. Ondanks de zonwerende werking is de folie wel lichtdoorlatend. Ook blijft er doorkijk van binnen naar buiten.

Blinderend en veilig

Als uw ruiten voorzien zijn van blinderingsfolie kunnen voorbijgangers niet direct naar binnen kijken. Het blinderende effect geldt alleen voor pottenkijkers. De doorkijk naar buiten en lichtinval naar binnen kunnen onveranderd blijven afhankelijk van uw wensen. Inbraakwerende raamfolie is scheurbestendig. Als het raam stuk gaat, dan blijven scherven en splinters aan de folie plakken en deze houdt alles bijeen. De kans op verwondingen is hierdoor veel kleiner. Als het raam wordt ingetikt door inbrekers, kost het zelfs meer tijd om daadwerkelijk binnen te komen.

Decoratief

Met zandstraaleffect (etched) folies kiest u voor decoratie, veiligheid en blindering in één. Wij kunnen in deze folie ieder gewenst patroon snijden en er zelfs een compleet design op afdrukken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een glas-in-lood print, metallic-kleur, waterdruppels als opdruk of een mooie sierrand te maken.

Hiernaast vind u een impressie van het werk dat wij kunnen leveren. Klik op een plaatje voor een grotere versie.
CMYK kleuren palet

DesignXpress B.V. De Hulst 20 5807 EW Oostrum - Venray, Limburg.
T +31 (0)478 517430 F +31 (0)478 517439 E

DesignXpress is de handelsnaam waaronder DesignXpress B.V. opereert.